Verzeker uw Audi, BMW, Mercedes-Benz of Volvo

Bent u de trotse eigenaar van een Audi, BMW, Mercedes Benz of Volvo? Dan wilt u optimaal van uw auto kunnen genieten en met een gerust hart de weg op kunnen gaan. De manier waarop u uw auto heeft verzekerd draagt hieraan bij. Maar welke autoverzekering sluit het beste aan bij uw Audi, BMW, Mercedes Benz of Volvo? De autoverzekeringen bij Diks bieden uitkomst.

Bespaar in de portemonnee

De aanschaf van een Audi, BMW, Mercedes Benz of Volvo brengt in de meeste gevallen een hoog prijskaartje met zich mee. De aanschafwaarde van deze schitterende auto’s weegt mee in de hoogte van de premies die u periodiek moet betalen. U wilt er uiteraard zeker van zijn dat u niet te veel betaalt aan premie. In de meest gunstige situatie heeft u een autoverzekering die het beste past bij uw situatie en de meeste voordelen oplevert. Een van de bepalende factoren hierin is dus de aanschafwaarde van de auto. Andere factoren zijn onder meer: uw leeftijd, woonplaats, aantal kilometers per jaar en de schadevrije jaren.

Allrisk, de verzekeringsvorm voor luxe auto’s

De praktijk laat zien dat een luxe auto in de meeste gevallen allrisk wordt verzekerd. U moet er toch niet aan denken dat uw auto schade oploopt. Laat staan dat u dan ook nog eens moet opdraaien voor de kosten van het herstellen van uw auto. Verzeker uw Audi, BMW, Mercedes Benz of Volvo allrisk en de verzekeraar draait op voor de totale kosten. Net als met de WA+ autoverzekering is ook schade van buitenaf meeverzekert. Komt u terecht in een zware hagelbui, dan dekt een Allrisk verzekering ook deze schade. Bent u betrokken bij een ongeluk dat u zelf niet heeft veroorzaakt, dan wordt de schade vergoed door de verzekeraar van de betrokkene.

Diks helpt u graag bij het vinden van de ideale autoverzekering

In de zoektocht naar de ideale autoverzekering voor uw Audi, BMW, Mercedes Benz of Volvo biedt Diks uitkomst. Wij bieden de mogelijkheid om verschillende autoverzekeraars in Nederland met elkaar te vergelijken. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingsmodule. Hierin kunt u eenvoudig verschillende polisvoorwaarden en dekkingen met elkaar vergelijken.

Wenst u liever dat Diks de zoektocht naar een passende autoverzekeringen voor uw Audi, BMW, Mercedes Benz of Volvo uit handen neemt? Dan is dit uiteraard mogelijk. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze klantenservice

Vergelijk online de premie voor een goedkope autoverzekering!