Pechhulp

Hulp na een ongeval is standaard verzekerd op uw autoverzekering.
Als aanvulling op de autoverzekering willen steeds meer verzekeraars een stapje verder gaan door pechhulp ook aan te Pechhulpbieden. Deze dekking kunt u ook weer uitbreiden met pechhulp in het buitenland. Let op dat u niet dubbel verzekerd bent voor pechhulp. Vanuit het automerk geldt er voor nieuwe auto’s vaak ook een vergelijkbare service.

In Nederland zijn er drie grote partijen die pechhulp aanbieden. Jarenlang was de Wegenwacht de enige, maar tegenwoordig zijn er meerdere aanbieders. Hierdoor zijn de prijzen enorm gedaald.

Pechhulpverzekering

Met de Allianz Global Assistance pechhulpverzekering kunt u rekenen op snelle en professionele hulp waar u maar wilt, het hele jaar door. Deze zeer complete pechhulpverzekering is al beschikbaar vanaf €2,49 per maand.

Ook voor de motor kunt u de Allianz Global Assistance afsluiten. Het is zelfs mogelijk om voor €22,50 een extra module af te sluiten waarmee u bij een defect een vervangende motor krijgt in plaats van een vervangende auto. Dit geldt in de gebieden waarvoor de pechhulpverzekering is afgesloten. Dat betekent dat dit zelfs mogelijk is in het buitenland. Allianz Global Assistence is de enige aanbieder in Nederland van pechhulp die u deze mogelijkheid biedt.

Wereldwijde pechhulp

Allianz Global Assistence is wereldwijd marktleider in hulpverlening. Ze bieden een zeer complete en professionele dienstverlening aan. Ze beschikken over eigen alarmcentrales in 28 landen met duizenden medewerkers en contracten met universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Allianz Global Assistence beschikt in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. De meeste auto’s beschikken over een trekhaak en ’s winters zijn ze uitgerust met winterbanden en een skibox, zodat u weer snel de weg op kunt.

Aanvullende kosten

De pechhulp van Allianz Global Assistence is los af te sluiten en past bij elke autoverzekering. Op het moment dat u deze verzekering afsluit, kunt u deze tot 1 jaar in de toekomst laten ingaan. De premie zal dan ook pas in de toekomst geïncasseerd worden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw huidige pechhulpverzekering te beëindigen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u ongedekt in de auto of op de motor zit.

Voordelen

Hieronder zetten we de voordelen van de Allianz Global Assistance voor u op een rijtje:

  • Zeer betrouwbaar. Ongeveer 2,5 miljoen auto’s en motoren rekenen op de hulpverlening van Allianz Global Assistance
  • Zeer scherpe premie. Al mogelijk vanaf €2,49 per maand
  • Wereldwijd netwerk, dus overal snelle en passende hulp
  • Geen aanvullende kosten door de all-in hulpverlening
  • Vervangende motor mogelijk. Dit is uniek in Nederland

Winnaars

Thuiswinkel awards voor Diks verzekeringen

8

Beoordeling

Diks Verzekeringen heeft meer dan 220 beoordelingen bij klantenvertellen.nl. 100% beveelt ons aan met een gemiddeld cijfer van: 8 voor een autoverzekering.

Bereken direct de premie voor een pechhulpverzekering!