Opzegbrief autoverzekering

Een autoverzekering is een overeenkomst tussen u en een verzekeraar. Zowel u als de verzekeraar tekent een contract met alle rechten en plichten waar u zich beiden aan moet houden. Het kan uiteraard voorkomen dat u de autoverzekering op een gegeven moment wilt opzeggen. Dit kan onder andere middels een opzegbrief.

Voorbeeld opzegbrief

Het is mogelijk om via onze site gratis een voorbeeld opzegbrief autoverzekering te maken welke u kunt gebruiken om uw autoverzekering op te zeggen. Deze brief is ook te gebruiken voor al uw andere verzekeringen.

Diks verzekeringen heeft een gratis opzegservice waarmee de opzegbrief voor uw autoverzekering te maken is.

Diks autoverzekering opzeggen

Welke voorwaarden gehanteerd worden voor het opzeggen van een autoverzekering, verschilt van verzekeraar tot verzekeraar. Daarom is het belangrijk dat u, voordat u een autoverzekering afsluit, goed de polisvoorwaarden doorleest. In de polisvoorwaarden staan alle voorwaarden die gelden voor uw verzekering. Dit betekent dus dat ook de voorwaarden voor beëindiging hier worden beschreven. Heeft u de polisvoorwaarden van tevoren niet (volledig) bekeken? Dan kunt u het document uiteraard ook raadplegen als u zoekt naar de voorwaarden voor stopzetten. Contact opnemen met uw verzekeraar is uiteraard ook een goede mogelijkheid.

Heeft u een auto verzekering afgesloten via Diks verzekeringen en wilt u deze opzeggen? Dan kunt u ook gebruik maken van onze gratis online opzegservice. Heeft u nog vragen over het opzeggen van uw autoverzekering? Neem dan vooral contact met ons op! Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 telefonisch bereikbaar op 088 – 688 3700. U kunt ons ook altijd een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger.

Na 1 maand maar 2% van de MMBS geregistreerd, landbouwvoertuigen op schema

Kentekenregistratieplicht voor landbouwvoertuigen en motorrijtuigen met beperkte snelheid (MMBS) Sinds het invoeren van de...

Lees meer

Kwart Nederlandse jongeren bang om auto te rijden

47 procent wantrouwt andere weggebruikers Hoewel de Nederlandse wegen tot de veiligste ter wereld...

Lees meer
auto financieren particulier

5 Tips om als particulier een auto te financieren

Een auto kopen is in de meeste gevallen geen kleine uitgave. Als u de...

Lees meer

Vergelijk online de premie van uw autoverzekeringen!