Kan ik een autoverzekering voor mijn Volkswagen afsluiten?

Bent u  op zoek naar een autoverzekering voor uw Volkswagen? Bij Diks vergelijken we beste autoverzekeringen voor u op prijs maar ook op kwaliteit. Voor elk type Volkswagen hebben wij een passende autoverzekering voor u. Binnen enkele minuten vergelijken wij voor u zorgvuldig geselecteerde autoverzekeraars.  Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u bij ons heel gemakkelijk uw Volkswagen autoverzekering afsluiten.

Modellen Volkswagen

Volkswagen heeft diverse modellen op de markt gebracht. Hieronder een overzicht van alle modellen van Volkswagen:

[table id=124 /]

 

Welke autoverzekering kiest u voor uw Volkswagen?

Bij het kiezen van een Volkswagen autoverzekering  spelen verschillende factoren een rol. U kunt bijvoorbeeld denken aan de leeftijd en de dagwaarde van de auto, maar ook aan de opgebouwde schadevrije jaren. Als u meerdere jaren schadevrij gereden hebt, kunt u vaak tegen een vrij lage premie de meest uitgebreide verzekering kiezen. De keuze voor de beste dekking van uw Volkswagen verzekering moet u weloverwogen maken. De premie moet namelijk wel in verhouding staan tot de dagwaarde van uw Volkswagen. Voor een auto van 12 jaar oud is het bijvoorbeeld vaak niet zinvol om de meest uitgebreide verzekering te kiezen. De dagwaarde van uw auto weegt hierin zwaar mee.

 

Wat is de beste dekking voor uw Volkswagen?

Het belangrijkste en verplichte onderdeel is de WA verzekering. WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid. Deze dekking zorgt voor het compenseren van schade door aansprakelijkheid aan de tegenpartij. Het schadebedrag kan flink oplopen, zeker als de tegenpartij arbeidsongeschikt raakt. De premie voor deze dekking is de basis voor de verzekering.

Wilt u ook de schade aan uw eigen auto vergoed krijgen? Dan kunt u kiezen voor een ruimere dekking, zoals WA beperkt casco en Allrisk. Deze dekkingen zijn uitgebreider, maar ook duurder. Met een WA-Beperkt Casco dekking bent u ook verzekerd tegen o.a. ruitschade en diefstal.

Met een Allrisk dekking bent u ook verzekerd bij schade aan uw eigen auto. Deze dekking heeft de hoogste premie, maar is zeker bij nieuwe auto’s vaak een verstandige keuze.

Bereken de premie voor een autoverzekering

  • i Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 26-10-2020

Vergelijken, verzekeren, ontzorgen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op