Kan ik een autoverzekering voor mijn Mercedes-Benz afsluiten?

Bent u de trotse eigenaar van een Mercedes-Benz? Zo’n prachtige auto wilt u natuurlijk wel goed verzekerd hebben. Het vinden van de juiste autoverzekering kan soms lastig zijn. Wij helpen u graag bij het vergelijken van verschillende verzekeraars. Zo vindt u snel de beste autoverzekering voor uw Mercedes-Benz.

Over Mercedes-Benz

Mercedes-Benz is een Duitse autofabrikant, ontstaan in 1926 door een fusie tussen de Daimler Motoren Gesellschaft en Benz & Cie. Mercedes-Benz is tevens eigenaar van onder meer Maybach en Smart. Onder het merk Mercedes-Benz worden verschillende motorvoertuigen geproduceerd, zoals personenauto’s en -busjes, bestelwagens, bussen, vrachtwagens en zelfs vliegtuigen. Verder is Mercedes-Benz een bekende naam in de Formule 1 wereld.

Modellen Mercedes-Benz

Mercedes-Benz is een prestigemerk met een groot portfolio aan mooie modellen. In onderstaand overzicht ziet u een lijst met alle huidige Mercedes-Benz modellen.

[table id=144 /]

Wat kost een Mercedes-Benz autoverzekering?

Bent u benieuwd naar de kosten van een Mercedes-Benz autoverzekering? Dat is afhankelijk van meerdere factoren, zoals uw leeftijd, postcode en het aantal opgebouwde schadevrije jaren. Daar heeft u eigenlijk geen invloed op, maar u heeft natuurlijk wel invloed op de dekking die u kiest.

In Nederland is het verplicht om uw Mercedes-Benz minimaal WA te verzekeren. Een WA-verzekering zorgt ervoor dat u verzekerd bent voor schade die u anderen toebrengt met uw auto. U kunt ook kiezen voor een WA+-verzekering. Dit wordt ook wel een WA + beperkt casco genoemd. Deze dekking is een aanvulling op de verplichte WA-verzekering. U bent dan verzekerd voor ruitschade, hagelschade, stormschade, brandschade, waterschade en diefstal. Belangrijk om te weten is dat u bij beide verzekeringen niet verzekerd bent voor schade aan uw eigen auto. Hiervoor moet u een allrisk verzekering afsluiten. Dan krijgt u schade aan uw eigen auto vergoed, ook wanneer de schade uw eigen schuld is.

Autoverzekeringen vergelijken op Diks.nl

Bij Diks Verzekeringen hebben we al bijna 50 jaar ervaring met het vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Op Diks.nl kunt u  gemakkelijk verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken op prijs en inhoud. Zo vindt u snel de beste autoverzekering voor uw Mercedes-Benz. Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u direct online de autoverzekering afsluiten.

Vergelijk online de premie voor een goedkope autoverzekering!

  • Weet ik niet