Kan ik een autoverzekering voor mijn Kia afsluiten?

Kia-bezitters opgelet! Heeft u een Kia voor de deur staan? Deze moet natuurlijk goed verzekerd zijn, zodat u veilig de weg op kunt. Diks Verzekeringen helpt u graag bij het vinden van de beste autoverzekering voor uw Kia.

 

Modellen Kia

Kia heeft door de jaren heen verschillende modellen op de markt gebracht. Kia staat vooral bekend om hun betrouwbare auto’s. Hieronder vindt u een overzicht met alle Kia automodellen die in Nederland verkrijgbaar zijn:

[table id=143 /]

Wat kost een Kia autoverzekering?

De kosten van een Kia autoverzekering zijn onder andere afhankelijk van het soort dekking dat u kiest. Bij het kiezen van de juiste dekking kunt u het beste kijken naar de leeftijd van de auto. Als uw Kia al wat ouder is, is de dagwaarde waarschijnlijk niet zo hoog. Bij auto’s ouder dan 8 jaar wordt er vaker gekozen voor alleen een WA-verzekering.

Een WA-verzekering is verplicht in Nederland. Door uw Kia WA te verzekeren bent u verzekerd voor schade die u anderen toebrengt. Schade aan uw eigen auto is hiermee niet verzekerd. Wilt u dat ook meeverzekeren? Dan kunt u beter kiezen voor een WA+-verzekering of een Allrisk verzekering. Deze twee dekkingen zijn uiteraard duurder, maar dan bent u wel uitgebreider verzekerd.

Met een WA+-verzekering (ook wel WA + beperkt casco genoemd) bent u ook verzekerd voor onder andere schadde door hagel, storm of brand, ruitbreuk en diefstal.

De uitgebreidste dekking is de allrisk verzekering. Hiermee bent u niet alleen verzekerd voor eerdergenoemde schades, maar ook voor schade aan uw auto bij eigen schuld. Deze dekking heeft de hoogste premie, maar wordt vooral bij nieuwe auto’s altijd aangeraden.

Verder is de hoogte van de autopremie afhankelijk van uw leeftijd, postcode, schadevrije jaren en de aanvullende verzekeringen die u kiest.

Hoe kan ik zo goedkoop mogelijk een autoverzekering voor mijn Kia afsluiten?

Door autoverzekeringen met elkaar te vergelijken kunt u op jaarbasis heel wat geld besparen. Zo schelen de kosten niet alleen per dekking, maar ligt het ook aan de aanvullende verzekeringen die u kiest. U kunt onder andere kiezen uit een schade-inzittendenverzekering, ongevallen-inzittendenverzekering, een no-claimbeschermer, juridische hulp, pechhulp, een verhaalrechtsbijstandverzekering of een rechtsbijstandsverzekering voor motorvoertuigen. Let er wel op dat u geen verzekeringen dubbel afsluit. Heeft u al losse pechhulp verzekering? Dan hoeft u dit uiteraard niet nogmaals mee te verzekeren bij uw autoverzekering.

Sluit direct uw Kia autoverzekering af op Diks.nl!

Weet u welke dekking u wilt? En heeft u eventuele aanvullende verzekeringen uitgekozen? Dan kunt u via Diks.nl gemakkelijk een autoverzekering voor uw Kia afsluiten. U kunt online een indicatie van de premie berekenen. U hoeft alleen uw gegevens en schadevrije jaren in de vullen en de gewenste dekking te kiezen. Vervolgens kunt u verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. Heeft u de beste autoverzekering gevonden? Dan kunt u die direct online afsluiten.

Wilt u toch nog overleggen met een van onze verzekeringsspecialisten? Neem dan vooral contact met ons op! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 -688 37 00. U kunt ons ook een bericht sturen via e-mail, de chat of WhatsApp.

Bereken direct de premie van een autoverzekering!