Kan ik een autoverzekering voor mijn BMW afsluiten?

Bent u de trotse bezitter van een BMW? Of staat u op het punt een BMW te kopen? Dan zoekt u natuurlijk een passende autoverzekering, zodat u veilig de weg op kan. Op Diks.nl vindt u de beste autoverzekering voor uw BMW!

Over BMW

BMW (Bayerische Motoren Werke) is een Duitse autofabrikant met een sportief imago. Het bedrijf begon in 1912 als vliegtuigmotorenfabriek. Vijftien jaar later begonnen ze als autofabrikant met het produceren van auto’s. De eerste auto die ze produceerden was de BMW 3/15, waarmee ze zichzelf direct op de markt zetten als bouwer van sportieve auto’s. Tegenwoordig is BMW ook het moederbedrijf van Rolls Royce en hebben ze Mini onder hun hoede.

Autoverzekering voor uw BMW afsluiten? Bereken de premie!

Modellen BMW

BMW heeft door de jaren heen een heleboel verschillende modellen op de markt gebracht. Hieronder vindt u een overzicht van alle huidige BMW modellen:

[table id=139 /]

Wat kost een BMW autoverzekering?

De kosten van een BMW autoverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • Uw leeftijd
  • Uw postcode
  • Het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd
  • De dekking die u kiest

U kunt kiezen uit drie verschillende dekkingen voor uw autoverzekering, namelijk een WA-verzekering, een WA + beperkt casco of een allrisk verzekering. U bent wettelijk verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Met een WA-verzekering bent u verzekerd voor schade die u anderen toebrengt. Schade aan uw eigen BMW is hiermee niet verzekerd.

U kunt ook kiezen voor een WA + beperkt casco dekking. Hiermee bent u ook verzekerd tegen onder andere ruitschade, bliksemschade, hagelschade, brand en diefstal. Een WA + beperkt casco is iets duurder dan een WA-verzekering, maar dan bent u wel beter verzekerd. Reparatiekosten voor schade aan de auto kunnen flink oplopen. Met een WA + beperkt casco kunt u voorkomen dat u zelf voor deze kosten opdraait.

Tot slot kunt u kiezen voor de uitgebreidste dekking, namelijk de allrisk verzekering. Met een allrisk verzekering bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto. Daarnaast is vandalismeschade ook verzekerd bij een allrisk verzekering.

Wij helpen u graag bij het afsluiten van een BMW autoverzekering!

Via Diks.nl kunt u gemakkelijk en snel een autoverzekering voor uw BMW afsluiten. U kunt direct een indicatie premie voor uw autoverzekering berekenen. Zo kunt u de premies vergelijken op prijs en inhoud. U heeft hiervoor alleen het kenteken van uw auto nodig. Nadat u uw persoonlijke gegevens en het aantal schadevrije jaren heeft ingevuld, krijgt u een indicatie van de premie te zien. Heeft u de juiste autoverzekering gevonden? Dan kunt u die meteen afsluiten!

Heeft u nog vragen of wilt u graag dat we met u meekijken? Dat doen we graag! Samen vinden we de autoverzekering die het beste bij uw persoonlijke situatie past. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-688 37 00 of een bericht sturen via de chat, WhatsApp of e-mail.

Bereken de premie voor uw autoverzekering

  • Weet ik niet