Kan ik een autoverzekering voor mijn BMW afsluiten?

Bent u de trotse bezitter van een BMW? Of staat u op het punt een BMW te kopen? Dan zoekt u natuurlijk een passende autoverzekering, zodat u veilig de weg op kan. Op Diks.nl vindt u de beste autoverzekering voor uw BMW!

 

Modellen BMW

BMW heeft door de jaren heen een heleboel verschillende modellen op de markt gebracht. Hieronder vindt u een overzicht van alle huidige BMW modellen:

[table id=139 /]

Wat kost een BMW autoverzekering?

De kosten van een BMW autoverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • Uw leeftijd
  • Uw postcode
  • Het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd
  • De dekking die u kiest

U kunt kiezen uit drie verschillende dekkingen voor uw autoverzekering, namelijk een WA-verzekering, een WA + beperkt casco of een allrisk verzekering. U bent wettelijk verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Met een WA-verzekering bent u verzekerd voor schade die u anderen toebrengt. Schade aan uw eigen BMW is hiermee niet verzekerd.

U kunt ook kiezen voor een WA + beperkt casco dekking. Hiermee bent u ook verzekerd tegen onder andere ruitschade, bliksemschade, hagelschade, brand en diefstal. Een WA + beperkt casco is iets duurder dan een WA-verzekering, maar dan bent u wel beter verzekerd. Reparatiekosten voor schade aan de auto kunnen flink oplopen. Met een WA + beperkt casco kunt u voorkomen dat u zelf voor deze kosten opdraait.

Tot slot kunt u kiezen voor de uitgebreidste dekking, namelijk de allrisk verzekering. Met een allrisk verzekering bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto. Daarnaast is vandalismeschade ook verzekerd bij een allrisk verzekering.

Hoe kan ik zo goedkoop mogelijk een autoverzekering afsluiten voor mijn BMW?

Op zoek naar een goedkope BMW autoverzekering?  Dan kunt u het beste goed kijken naar uw persoonlijke situatie. Op uw leeftijd en postcode heeft u weinig invloed, maar u kunt wel goed nadenken over het soort dekking dat u kiest. Daarbij kijkt u naar de dagwaarde van de auto. Heeft u een gloednieuwe BMW? Dan is een allrisk verzekering aan te raden. Is uw BMW al wat ouder? Dan kunt u ook kiezen voor een WA-verzekering of een WA + beperkt casco.

Daarnaast zijn er verschillende aanvullende verzekeringen waar u uit kunt kiezen. Hoe meer aanvullende verzekeringen u afsluit, hoe hoger de premie. Zo kunt u een ongevallen-inzittenden verzekering afsluiten, om na een ongeval verzekerd te zijn bij blijvende invaliditeit of overlijden. Of een schade-inzittenden verzekering. Dan bent u verzekerd voor zowel letselschade als schade aan bagage of kleding. U kunt zoveel inzittenden meeverzekeren als er gordels zijn in de auto. Zo kunt u zelf bepalen hoe goedkoop uw BMW autoverzekering uitvalt.

Wij helpen u graag bij het afsluiten van een BMW autoverzekering!

Via Diks.nl kunt u gemakkelijk en snel een autoverzekering voor uw BMW afsluiten. U kunt direct een indicatie premie voor uw autoverzekering berekenen. Zo kunt u de premies vergelijken op prijs en inhoud. U heeft hiervoor alleen het kenteken van uw auto nodig. Nadat u uw persoonlijke gegevens en het aantal schadevrije jaren heeft ingevuld, krijgt u een indicatie van de premie te zien. Heeft u de juiste autoverzekering gevonden? Dan kunt u die meteen afsluiten!

Heeft u nog vragen of wilt u graag dat we met u meekijken? Dat doen we graag! Samen vinden we de autoverzekering die het beste bij uw persoonlijke situatie past. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-688 37 00 of een bericht sturen via de chat, WhatsApp of e-mail.

Bereken de premie voor uw autoverzekering