De Vereende (voorheen Rialto Verzekeringen)

De Vereende (Voorheen Rialto Verzekeringen) is de maatschappij die bijzondere risico’s wel wil verzekeren daar waar reguliere maatschappijen afhaken. Hierbij moet u voornamelijk  De vereende Rialto verzekeringendenken aan personen die bij reguliere maatschappijen niet meer welkom zijn door:

  • Veel schade’s hebben gereden of veroorzaakt
  • Achterstand hebben met de premie betaling
  • Strafrechtelijk zijn veroordeeld
  • Rijontzegging hebben gehad
  • Fraude hebben gepleegd

De Vereende zal de autoverzekering altijd accepteren alleen de premie ligt hoger dan bij de reguliere autoverzekering. Ook heeft u vaak een eigen risico bij een WA-verzekering. Dit eigen risico moet samen met de premie vooraf worden voldaan.

De Vereende tussenpersoon

Diks verzekering is een De Vereende tussenpersoon. Dit betekent dat u bij ons een verzekering kan afsluiten bij De Vereende.

Acceptatie eisen bij De Vereende.

De Vereende stelt enkele voorwaarden bij het afsluiten van en verzekering

  • Je betaalt minimaal 3 maanden de premie vooruit, ook bij maandbetaling
  • De verzekering gaat pas in na ontvangst van de 1e premie EN een ondertekend aanvraagformulier
  • In de meeste gevallen rekent De Vereende ook een waarborgsom van gemiddeld € 175,=. Deze moet ook vooraf worden betaald. Indien aan het eind van de verzekering geen schade is geweest krijg je dit bedrag weer teruggestort.

Schadevrije jaren en De Vereende

Bij De Vereende is het ook mogelijk om je opgebouwde schadevrije jaren over te zetten. Hierdoor krijg je meer korting en gaat de premie omlaag. De Vereende gaat echter in eerste instantie van 0 schade vrije jaren uit bij het berekenen van de premie. Wanneer bij controle in Roy data blijkt dat u meer dan 0 schadevrije jaren heeft past men de polis aan en krijgt u de eventueel teveel betaalde premie retour.

Wanneer gaat de verzekering in

De verzekering gaat pas in na ontvangst van de 1e premie en het ondertekende aanvraagformulier. U kan bij ons echter wel direct een voorlopige dekking erbij bestellen. Dit is een aparte verzekering waarbij u direct 7 dagen een WA dekking heeft voor uw voertuig.

Personen op de ‘zwarte lijst’

Wanneer een persoon op de ‘zwarte lijst’, zoals dit in de volksmond wordt genoemd, staat door fraude, schade verleden of een strafrechtelijk verleden dan kan De Vereende een oplossing zijn. Voor de duidelijkheid er bestaat geen zogeheten ‘zwarte lijst’ voor verzekeringen. Uw kunt wel geregistreerd worden wanneer u een claim heeft ingediend bij uw verzekeraar. Ook voor die personen die door de maatschappij geroyeerd zijn omdat de premie niet op tijd is betaald kunnen bij De Vereende terecht. De Vereende verzekeringen zal in bijna alle gevallen een auto kunnen verzekeren. De premie is echter wel hoger dan bij een ‘normale’ maatschappij. Tevens zal, wanneer er sprake is van wanbetaling, de jaarpremie vooraf betaalt moeten worden wil men dekking hebben.

Bijzonder voertuigen of gebruik

Voor speciale voertuigen kunt u ook terecht bij De Vereende. U moet hierbij denken aan praalwagens , quads, trikes, segway. Daarnaast heeft De Vereende mogelijkheden voor voertuigen die als taxi worden gebruikt.

Hoe hoog is de premie bij De Vereende?

De Vereende is maatwerk. Dit betekent dat men niet van te voren kunnen aangeven wat de premie gaat bedragen. Wij adviseren om via ons site de premie voor een autoverzekering te berekenen. Wij gaan eerst kijken of er een oplossing is binnen de ‘normale’ maatschappijen. Wanneer dit niet zo is dan vragen wij voor u een maatwerk offerte op bij De Vereende. U krijgt dan per e-mail een offerte.

De Vereende verzekeringen online aanvragen

Het is mogelijk om online een verzekering bij De Vereende aan te vragen. Wij adviseren u onze vergelijkingsmodule te gebruiken waarbij u de resultaten ziet van de reguliere maatschappijen. U kiest hierbij de maatschappij die u bevalt en doorloopt de volledige aanvraag door alle vragen naar waarheid in te vullen. De kans is aanwezig dat de maatschappij u toch nog kan accepteren op het reguliere tarief maar mocht dit niet zo zijn krijgt u van ons een voorstel voor de De Vereende.
U moet er wel mee rekening houden dat de De Vereende pas kan ingaan nadat u de eerste premie heeft voldaan EN het aanvraagformulier wat u van ons per e-mail ontvangt ondertekend heeft teruggestuurd. Het kan dus enige dagen duren voordat u dekking heeft op een De Vereende.

 

Vergelijk online de premie van uw autoverzekeringen!