De Vereende (voorheen Rialto Verzekeringen)

De Vereende (voorheen Rialto Verzekeringen) is de maatschappij die bijzondere risico’s wel wil verzekeren daar waar reguliere maatschappijen afhaken. Hierbij moet u voornamelijk De vereende Rialto verzekeringendenken aan personen die bij reguliere maatschappijen niet meer welkom zijn doordat zij:

  • veel schade’s hebben gereden of veroorzaakt
  • een achterstand hebben met de premiebetaling
  • strafrechtelijk zijn veroordeeld
  • rijontzegging hebben gehad
  • fraude hebben gepleegd

De Vereende zal de autoverzekering altijd accepteren, maar de premie ligt hoger dan bij een reguliere autoverzekering. Ook heeft u vaak een eigen risico bij een WA-verzekering. Dit eigen risico moet samen met de premie vooraf worden voldaan.

De Vereende tussenpersoon

Diks Verzekeringen is een De Vereende tussenpersoon. Dit betekent dat u bij ons een verzekering kunt afsluiten bij De Vereende.

Acceptatie eisen bij De Vereende

De Vereende stelt enkele voorwaarden aan het afsluiten van een verzekering

  • U betaalt de premie minimaal 3 maanden vooruit, ook bij maandbetaling
  • De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier
  • In de meeste gevallen rekent De Vereende daarnaast een waarborgsom van gemiddeld € 175,00. Deze moet vooraf worden betaald. Indien er aan het eind van de verzekering geen schade is geweest, krijgt u dit bedrag weer teruggestort.

Schadevrije jaren en De Vereende

Bij De Vereende is het ook mogelijk om uw opgebouwde schadevrije jaren over te zetten. Hierdoor krijgt u meer korting en gaat de premie omlaag. De Vereende gaat in eerste instantie uit van 0 schadevrije jaren bij het berekenen van de premie. Wanneer bij controle in Roy-data blijkt dat u meer dan 0 schadevrije jaren heeft, dan past men de polis aan en krijgt u de eventueel teveel betaalde premie retour.

Wanneer gaat de verzekering in

De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie en het ondertekende aanvraagformulier. U kunt bij ons wel direct een voorlopige dekking erbij bestellen. Dit is een aparte verzekering waarbij u direct 7 dagen een WA dekking heeft voor uw voertuig.

Personen op de ‘zwarte lijst’

Wanneer een persoon door fraude, een schadeverleden of een strafrechtelijk verleden op de ‘zwarte lijst’ staat, zoals dit in de volksmond wordt genoemd, dan kan De Vereende een oplossing zijn. Overigens bestaat deze ‘zwarte lijst’ voor verzekeringen niet. Uw kunt wel geregistreerd worden wanneer u een claim heeft ingediend bij uw verzekeraar. Ook personen die door de verzekeringsmaatschappij geroyeerd zijn omdat zij de premie niet op tijd betaalden, kunnen bij De Vereende terecht. De Vereende zal in bijna alle gevallen een auto kunnen verzekeren. De premie is echter wel hoger dan bij een ‘normale’ maatschappij. Tevens zal, wanneer er sprake is van wanbetaling, de jaarpremie vooraf betaald moeten worden.

Bijzondere voertuigen of bijzonder gebruik

Voor speciale voertuigen kunt u ook terecht bij De Vereende. U moet hierbij denken aan praalwagens, quads, trikes of segways. Daarnaast heeft De Vereende mogelijkheden voor voertuigen die als taxi worden gebruikt.

Hoe hoog is de premie bij De Vereende?

De Vereende biedt maatwerk. Dit betekent dat niet van tevoren aangegeven kan worden hoeveel de premie gaat bedragen. Wij adviseren om via onze site de premie voor een autoverzekering te berekenen. Wij gaan eerst kijken of er een oplossing is binnen de ‘normale’ maatschappijen. Wanneer dit niet zo is, dan vragen wij voor u een maatwerk offerte op bij De Vereende. U krijgt deze offerte dan per e-mail.

De Vereende verzekeringen online aanvragen

Het is mogelijk om online een verzekering bij De Vereende aan te vragen. Wij adviseren u onze vergelijkingsmodule te gebruiken waarbij u de resultaten ziet van de reguliere maatschappijen. U kiest hierbij de maatschappij die u bevalt en doorloopt de volledige aanvraag door alle vragen naar waarheid in te vullen. De kans is aanwezig dat de maatschappij u toch nog kan accepteren op het reguliere tarief, maar mocht dit niet zo zijn, dan krijgt u van ons een voorstel voor De Vereende.
Houdt er rekening mee dat een verzekering bij De Vereende pas kan ingaan nadat u de eerste premie heeft voldaan EN nadat u het aanvraagformulier dat u per e-mail van ons heeft ontvangen, ondertekend heeft teruggestuurd. Het kan dus enkele dagen duren voordat u dekking heeft.

 

Winnaar

Thuiswinkel awards voor Diks verzekeringen

7.6

Beoordeling

Diks Verzekeringen heeft meer dan 168 beoordelingen bij klantenvertellen.nl. 88% beveelt ons aan met een gemiddeld cijfer van: 7.6 voor een autoverzekering.

Rating

Vergelijk online de premie van uw autoverzekering!