Met welke autoverzekeringsmaatschappijen werkt Diks verzekeringen samen?

Als u op zoek bent naar een autoverzekering kan het aanbod aan autoverzekeraars nogal overweldigend zijn. Bovendien heeft u waarschijnlijk geen zin of tijd om alle websites af te gaan om de premies te vergelijken. Op Diks.nl kunt u makkelijk en snel verschillende autoverzekeraars met elkaar vergelijken. Zo kost het vinden van de beste autoverzekering u niet te veel moeite. In onderstaand overzicht ziet u welke verzekeraars u via ons kunt vergelijken.

Wat doet Diks Verzekeringen als online vergelijker?

Wij zijn zelf geen verzekeraar, maar wij vergelijken verzekeringen. Er zijn heel veel aanbieders op de markt van financiële producten en diensten. Wij hebben een zorgvuldige selectie gemaakt met een aantal verzekeringsmaatschappijen waar we zaken mee doen. Deze selectie hebben wij gemaakt aan de hand van criteria zoals premie, maar ook kwaliteit van voorwaarden, ervaringen met de instelling en hoe een maatschappij zich opstelt wanneer er beroep wordt gedaan op een uitkering. Bij het vergelijken van verzekeringen bekijken wij uw persoonlijke situatie en specifieke wensen rondom dekking. Diks Verzekeringen maakt verzekeren overzichtelijk en snel.

Waarom een autoverzekering afsluiten via Diks Verzekeringen?

Onze missie is om voor iedereen een passende verzekeringsoplossing te bieden. We helpen onze klanten met de beste deal, scherpste prijs of soms om gewoon verzekerd te krijgen. We spelen in op nieuwe ontwikkelingen en behoeftes, zodat u zorgeloos kunt leven en ondernemen. Met slimme tools online en deskundig persoonlijk advies waar nodig, zorgen wij ervoor dat u inzicht krijgt in uw verzekeringen. Zo kunnen wij u helpen de beste keuze te maken voor uw financiële producten.

Autoverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Service

Bij ons worden verzekeringen vergeleken op prijs én kwaliteit. Wij streven er naar u altijd verzekerd te krijgen tegen de beste premie en voorwaarden.  Als u een verzekering aangaat, ontvangen wij van de verzekeraars een vergoeding.

Uitstekende klantenbeoordeling

Onze autoverzekering krijgt een uitstekende klantenbeoordeling van gemiddeld een 8,1. U kunt bij ons altijd terecht met al uw vragen over een autoverzekering. Onze verzekeringsspecialisten zitten maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 voor u klaar. U kunt ons zowel telefonisch als online uw vragen stellen. Ook nadat u al een autoverzekering heeft afgesloten kunt u bij ons terecht voor al uw vragen. Bovendien kunt u schade heel makkelijk online melden.

Direct online afsluiten

Als u online een verzekering afsluit, wilt u direct dekking. Daarom ziet u bij ons meteen waar u aan toe bent. U kunt uw auto binnen 5 minuten verzekeren. U kiest zelf uw dekkingen en eigen risico, en betaalt dus nooit te veel. Uw aanvraag wordt direct beoordeeld en gaat in wanneer u wilt.

De verzekering is 24 uur per dag, 7 dagen per week te berekenen en af te sluiten. In de meeste gevallen krijgt u ook direct dekking waardoor u snel met uw auto de weg op kunt.

14 dagen bedenktijd

Wanneer u bij ons een verzekering afsluit, heeft u 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat u zonder opgaaf van reden de verzekering binnen 14 dagen kosteloos kunt annuleren. U moet er dan wel rekening mee houden dat er op deze verzekering nooit dekking is geweest. Dit betekent ook dat u opnieuw een verzekering moet afsluiten om aan uw verzekeringsverplichting te voldoen. Zo voorkomt u een boete van de RDW, omdat het voertuig onverzekerd op uw naam staat. Klik hier voor de voorwaarden.

Diks Verzekeringen vergelijkt de autoverzekeringen van

Klanten over een autoverzekering

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.1
Gemiddelde score
Gebaseerd op 281 reviews
Lia
Nog geen ervaring, maar lijkt n prima verz,mij
sjaak Hof
nimmer zo een goed bedrijf gevonden als diks, altijd bereikbaar, bellen altijd terug regelen alles en zoeken altijd alle mogelijkheden optimaal en maximaal uit, toppers
alie de roos
zeer snel antwoord en vakkundig en netjes antwoord

Vergelijk online de premie van uw autoverzekering!