Kan ik een auto verzekeren voor een kind?

Tegenwoordig kan een autorijbewijs al behaald worden op 17-jarige leeftijd. Veel jongeren kiezen er vervolgens voor een eigen auto aan te schaffen. Zij lopen echter tegen hoge premies aan. Als u een autoverzekering wilt afsluiten, is het zelfs mogelijk dat verzekeringsmaatschappijen de aanvraag voor een autoverzekering weigeren. Waarom dan? Het risico van het verzekeren van een jongere is bewezen hoog. Jonge personen krijgen vaker ongelukken en rijden vaker schade. Het afsluiten van een autoverzekering voor uw kind lijkt dan geen slecht idee. Maar wat zijn de mogelijkheden in dit kader? Mag u dit zomaar doen?

Wat te doen?

Bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Bereken dan de premie voor het verzekeren van de auto voor uw kind.

Vragen over auto verzekeren voor kind? Diks verzekeringen staat voor u klaar

Hopelijk weet u door dit artikel beter wat uw mogelijkheden zijn als u een autoverzekering wilt afsluiten voor uw kind. Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Aarzel dan absoluut niet om contact op te nemen met ons. Vul ons contactformulier in of bel direct naar 088 – 688 3710. Wij helpen u graag met het afsluiten van de juiste autoverzekering voor uw kind.

Klanten over autoverzekering

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8
Gemiddelde score
Gebasseerd op 252 reviews
Pieter van twisk
Word netjes geholpen bij alle vragen
jos
lekker snel geregeld.
demi
2 jaar heb ik een auto verzekering via Diks gehad. reden van opzeggen is omdat ik elders een goedkopere auto verzekering had gevonden. de service die ze geven zowel telefonisch als over de chat zijn super snel en vriendelijk. je wordt gelijk goed geholpen, zelf als je maar kleine vraagjes hebt

In 4 stappen autoverzekeringen vergelijken

  • Weet ik niet