Hoe kan ik na weigering alsnog een autoverzekering afsluiten?

Helaas kan het voorkomen dat uw aanvraag voor een autoverzekering geweigerd wordt. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals:

Allemaal redenen voor een verzekeraar om u een autoverzekering te weigeren. Vervelend, want uw auto moet verplicht verzekerd zijn. Op Diks.nl leggen we u uit hoe u na een weigering alsnog een autoverzekering kunt afsluiten.

Autoverzekering afsluiten? Bereken de premie!

Acceptatie-eisen de Vereende

De Vereende heeft wel enkele acceptatie-eisen bij het afsluiten van een verzekering. Die zijn als volgt:

  • U betaalt de premie minimaal 3 maanden vooruit, ook bij maandbetaling.
  • De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier.
  • In de meeste gevallen rekent De Vereende daarnaast een waarborgsom van gemiddeld €175,00. Deze moet vooraf worden betaald. Wanneer er aan het eind van de verzekering geen schade is geweest, krijgt u dit bedrag weer teruggestort.

Bij ons kunt u, als enige in heel Nederland, alvast online een indicatie voor uw premie bij de Vereende berekenen. Zo weet u alvast welk bedrag u straks aan verzekeringspremie kwijt bent voor uw autoverzekering.

Sluit direct een autoverzekering af na weigering via Diks Verzekeringen bij de Vereende!

Is uw autoverzekering geweigerd en wilt u er een bij de Vereende afsluiten? Houdt er rekening mee dat een verzekering bij De Vereende pas kan ingaan nadat u de eerste premie heeft voldaan EN nadat u het aanvraagformulier dat u per e-mail van ons heeft ontvangen, ondertekend heeft teruggestuurd. Het kan dus enkele dagen duren voordat u dekking heeft.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het afsluiten van een autoverzekering bij De Vereende? Neem dan zeker even contact met ons op zodat we samen de beste autoverzekering voor u uit kunnen kiezen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 088-688 37 00. Ook kunt u ons een bericht sturen via Whatsapp, Messenger of via de chat.

Sluit direct een autoverzekering af!