Wat is de bedenktijd bij het afsluiten van een autoverzekering?

U bent op zoek naar een passende autoverzekering, maar er zijn veel aanbieders op de markt waardoor u het moeilijk vindt om een goede keuze te maken. Op onze website vindt u een zorgvuldige selectie van een aantal verzekeringsmaatschappijen waar we zaken mee doen. Deze selectie hebben we gemaakt aan de hand van de premie, maar ook kwaliteit van voorwaarden, ervaringen en hoe een maatschappij zich opstelt wanneer er een beroep gedaan wordt op een uitkering. Bij het vergelijken van verzekeringen bekijken wij uw persoonlijke situatie en specifieke wensen.

Bent u niet tevreden over de dekking of wilt u toch de verzekering elders afsluiten? Geen probleem! U kunt binnen 14 dagen, na ontvangst van de polis, zonder opgaaf van redenen, kosteloos annuleren. Dit is een wettelijke bedenktijd, deze bedenktijd geldt ook voor het afsluiten van een autoverzekering.

Hoe kan de autoverzekering geannuleerd worden?

Het annuleren van de verzekering kunt u op meerdere manieren aan ons kenbaar maken. U kunt via de website de verzekering opzeggen of u kunt contact met ons opnemen per mail of telefonisch. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur op telefoonnummer: 088-6883710.

Na het annuleren van de autoverzekering binnen de bedenktijd, ontvangt u van ons een bevestiging van de annulering. Hierin staat ook duidelijk vermeld dat er in deze periode geen dekking is geweest op de autoverzekering en dat schade die in deze periode ontstaan is niet zal worden vergoed door de verzekeraar.

Het opzeggen van uw van oude autoverzekering kunt u direct online regelen, via onze gratis opzegservice.

Heeft u andere vragen met betrekking tot autoverzekeringen? Neem dan ook gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Klanten over autoverzekering

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8
Gemiddelde score
Gebasseerd op 247 reviews
Pieter van twisk
Word netjes geholpen bij alle vragen
jos
lekker snel geregeld.
demi
2 jaar heb ik een auto verzekering via Diks gehad. reden van opzeggen is omdat ik elders een goedkopere auto verzekering had gevonden. de service die ze geven zowel telefonisch als over de chat zijn super snel en vriendelijk. je wordt gelijk goed geholpen, zelf als je maar kleine vraagjes hebt

Bereken de premie voor een autoverzekering

  • Weet ik niet