Goedkope autoverzekering
Al vanaf
€ 11,-
per maand
Bereken uw voordeel »
Direct afsluiten »
Goedkope autoverzekering
vergelijken in 5 minuten

Goedkope autoverzekering

8.1 (1700 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »
Niet teveel betalen voor een autoverzekering? Diks Verzekeringen geeft een helder overzicht van de beste aanbiedingen. Ideaal om een goed overzicht te krijgen van de aanbieders en hun prijzen. Wij zorgen ervoor dat u weg rijdt met de goedkoopste autoverzekering.
Op zoek naar de goedkoopste autoverzekering

Met de online tool op Diks.nl is de goedkoopste autoverzekering snel gevonden. Vul eerst enkele gegevens (zoals: kenteken, geboortedatum en het aantal schadevrije jaren) van de auto en de hoofdbestuurder in. Kies daarna de gewenste dekking. U ziet direct een top 5 van goedkoopste aanbieders. Geen kenteken bij de hand? Selecteer dan het merk en type auto. Simpel toch?

Goedkope autoverzekering direct online afsluiten

Een goedkope autoverzekering gevonden die aan al uw wensen voldoet? Sluit de verzekering dan direct af. De autoverzekering gaat dan gelijk in. Nog dezelfde dag kunt u veilig & verzekerd op weg, ook in het weekend. Later volgen per e-mail de precieze polisvoorwaarden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vergelijken schept geen verplichtingen. Een offerte voor een goedkope autoverzekering aanvragen is volkomen vrijblijvend. Per aanbieder kunt u in onze snelle vergelijkingstool vanuit het getoonde overzicht een offerte aanvragen. Die offerte geeft inzicht in de prijs, dekking en polisvoorwaarden van de autoverzekering. Wij sturen u de offerte van de aanbieder vrijblijvend per e-mail toe.

Goedkope Autoverzekering voor jongeren: tot 10% extra korting

Diks Verzekeringen heeft een speciale autoverzekering voor jongeren, welke wens of premiegrens je ook hebt. Met dertien verzekeringsmaatschappijen maakten wij afspraken over een collectieve autoverzekering voor studenten en ook medewerkers van universiteiten en hogescholen. Studenten op zoek naar een autoverzekering profiteren bij Diks.nl van collectiviteitskorting die kan oplopen tot 10%. Profiteer dus nu van scherpe aanbiedingen met onze voordelige autoverzekeringen voor jongeren.

goedkope autoverzekering vergelijken

Diks Verzekeringen is er niet alleen voor jongeren. Elke maand weer kiezen duizenden mensen Diks.nl als ze een goedkope autoverzekering vergelijken. Ze selecteren vooral op prijs, dekking en polisvoorwaarden. In een helder overzicht kunt u zelf direct zien wat verzekeraars bieden.

Diks Verzekeringen: onafhankelijke tussenpersoon

Diks Verzekeringen is de onafhankelijke tussenpersoon tussen aanbieder en afsluiter. Wij hebben geen financiële verplichten of productieverplichtingen aan getoonde aanbieders. Voor u betekent dit voordeel. Voordeel, omdat Diks een eerlijk overzicht geeft van goedkope autoverzekeringen. En nog meer voordeel, omdat Diks de beste voorwaarden biedt. Klik hier voor meer informatie over de autoverzekering in de brochure van het Verbond van Verzekeraars.

Vind zelf de goedkoopste autoverzekering

Direct Dekking

24 uur per dag 7 dagen per week direct dekking mogelijk. Wanneer u via onze website een premie berekend en de verzekering afsluit krijgt u in de meeste gevallen direct een voorlopige dekking.

Hulp bij schade

Bent u betrokken bij een schade? Wij helpen u bij de afhandeling van de schade. Wanneer er op uw polis dekking is voor uw schade zorgen wij ervoor dat uw schade door de verzekeraar zal worden afgehandeld. Is er geen dekking voor uw schade en de schade is te verhalen, schakelen wij voor u 112schade.nl in. Zij gaan dan de schade voor u kosteloos verhalen op de tegenpartij.

Onafhankelijk

Diks verzekeringen is 100% onafhankelijk. Wij hebben geen financiële of juridische banden met welke verzekeraar dan ook. Dit betekent dat wij volledig onafhankelijk kunnen bepalen welke verzekeraar of welk tarief voor uw situatie het beste is.

Kosteloos annuleren

Wanneer u om welke reden dan ook de polis niet wil laten doorgaan heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen nadat u de polis ontvangen heeft de verzekering met terugwerkende kracht kosteloos te annuleren. Er is dan geen dekking geweest en u bent geen premie verschuldigd.