Vervangend vervoerregeling

Bij veel wa-beperkt casco en wa-casco ( all-risk) dekkingen zit een?gratis vervangend vervoerregeling. Dit betekent dat u bij een schade recht heeft op gratis vervangend vervoer gedurende de reparatie periode. Omdat deze regeling per verzekeraar kan verschillen adviseren wij altijd om vooraf de voorwaarden te raadplegen of contact met ons op te nemen.

Mocht u alleen een wa dekking hebben dan kunt u alleen de kosten van vervangend vervoer vergoed krijgen wanneer er een schuldige tegenpartij is. De maximale kosten die men dan vergoedt zijn over het algemeen 75% van de huurkosten. Dit betekent dat u niet alles kan claimen, het eerst moet voorschieten en dat er dus wel een tegenpartij moet zijn die schuld erkent. In alle andere gevallen kunt u dus niets verhalen. Hiervoor hebben wij wel een oplossing.

Gratis vervangend vervoer of een mountainbike cadeau

Ongeacht wie er schuldig is en hoe u verzekerd bent kunt u ten alle tijden gebruik maken van de gratis vervangend vervoer regeling van Care schadeservice. Wanneer u een voertuig daar laat maken krijgt u gratis vervangend vervoer of, als u daar geen gebruik van maakt gratis een fiets. Kijk hier voor de voorwaarden.

Omdat bij verzekeraars een schadesturing kan zijn waardoor zij de keuze van de schadehersteller bepalen adviseren wij altijd om vooraf de voorwaarden te raadplegen of contact met ons op te nemen zodat wij voor u dit kunnen nakijken