Eendagskenteken verzekeren

Online uw eendagskenteken verzekeren? Dat kan! Wanneer u naar de RDW gaat voor een keuring, krijgt u een eendagskenteken. Bij de meeste maatschappijen kunt u op basis van een eendagskenteken geen autoverzekering afsluiten.

Diks Verzekeringen heeft hiervoor de oplossing. Een speciale eendagskentekenverzekering waarmee u gedurende 15 dagen van en naar de keuring mag rijden. De dekking vervalt automatisch en u zit nergens aan vast. De prijs van deze verzekering is afhankelijk van het type voertuig. U kunt de eendagskentekenverzekering online afsluiten. Binnen 5 minuten na ontvangst van de premie krijgt u het verzekeringsbewijs per e-mail, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Eendagskenteken verzekeren voor keuring RDW

Wanneer u naar de keuring bij de RDW gaat, bent u verplicht een geldige WA verzekering te hebben voor uw auto. Bij de reguliere maatschappijen is het niet mogelijk om op basis van het eendagskenteken een autoverzekering af te sluiten. Daarom heeft Diks.nl een speciale verzekering voor u. Met onze tijdelijke autoverzekering heeft u 15 dagen dekking. Hiermee kunt u van en naar de keuring rijden.

Voor de volgende motorvoertuigen kunt u een eendagskentekenverzekering aanvragen:
-Personenauto’s
-Bestelauto’s
-Campers
-Motoren

Uw eendagskenteken verzekeren in 5 minuten

Het is mogelijk om direct online uw eendagskenteken te verzekeren. Een eendagskentekenverzekering kan meerdere malen verlengd worden. De ingangsdatum kan niet meer dan 1 maand in de toekomst liggen. Tip! Regel de verzekering op tijd, zodat u zeker weet dat u de groene kaart in huis heeft voordat u met de auto naar de RDW gaat.

Verzekeringsbewijs direct per e-mail, 24/7

U kunt de premie betalen via PayPal of iDEAL. Als de betaling binnen is, ontvangt u binnen 5 minuten het verzekeringsbewijs per e-mail. Heeft u gekozen voor de 15-daagse variant, dan ontvangt u ook nog de groene kaart per e-mail.

Alleen dekking tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA)

De eendagskentekenverzekering biedt alleen dekking tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Dat betekent dat schade aan het voertuig niet is gedekt.

Eendagskenteken en RDW

Op de website van de RDW kunt u meer lezen over het keuren van auto’s. Klik hier voor meer informatie.

RDW Keuring

Ook weten hoe het er bij een RDW keuring aan toe gaat? Bekijk dan dit filmpje:

 

Bereken direct de premie van uw eendagskentekenverzekering!