Eendagskenteken verzekeren

Online uw eendagskenteken verzekeren dat kan. Wanneer u naar het RDW?gaat voor een keuring krijgt u een eendagskenteken. Bij de meeste maatschappijen kunt u op basis van een eendagskenteken geen autoverzekering afsluiten.

Diks verzekeringen heeft hiervoor de oplossing. Een speciale eendagskenteken verzekering waarbij u gedurende 1,7 of 15 dagen van en naar de keuring mag rijden. De dekking vervalt automatisch en zit u nergens aan vast. De prijs van deze eendagskenteken verzekering is afhankelijk van het type voertuig en de wens om het risico van een aanhanger wel of niet mee te verzekeren. U kunt de eendagskenteken verzekering online afsluiten en ontvangt binnen 5 minuten na ontvangst van de premie het verzekeringsbewijs per e-mail. 24 uur per dag 7 dagen per week. Kiest u voor de 15-daagse dekking dan krijgt u ook nog de groene kaart. Deze sturen wij ook per e-mail en de eerst volgende werkdag ook nog per post.

Eendagskenteken verzekeren voor keuring RDW

Wanneer u naar de keuring gaat bij het RDW bent u verplicht een geldige WA-verzekering te hebben voor uw auto. Bij de reguliere maatschappijen is het niet mogelijk om op basis van het eendagskenteken een autoverzekering af te sluiten. Daarom heeft Diks.nl een speciale verzekering voor u. Met onze tijdelijke autoverzekering heeft u een 1,7 of 15-daagse dekking. Hiermee kunt u gedurende 1,7 of 15 dagen van en naar de keuring rijden.

Uw eendagskenteken verzekeren in 5 minuten

Het is mogelijk om direct online uw eendagskenteken te verzekeren. Een eendagskentekenverzekering kan meerdere malen verlengd worden. De ingangsdatum kan niet meer dan 1 maand in de toekomst liggen. Tip: regel op tijd de eendagskentekenverzekering, zodat u zeker weet dat u de groene kaart in huis heeft voordat u met de auto naar het RDW gaat.

Verzekeringsbewijs 24 uur per dag 7 dagen per week direct per e-mail

U kan de premie betalen per paypal of Ideal. Is de betaling ontvangen krijgt u binnen 5 minuten het verzekeringsbewijs per e-mail toegezonden. Heeft u gekozen voor de 15 dagen variant ontvangt u ook nog de groene kaart per e-mail.

Voor de volgende motorvoertuigen kunt u een Eendagskenteken Verzekering aanvragen:

– Eendagskenteken verzekering voor personenauto’s;
– Eendagskenteken verzekering voor bestelauto’s;

Alleen dekking tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA)

De eendagskentekenverzekering heeft alleen een dekking tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA) Dat betekent dat schade aan het voertuig niet is gedekt.

Eendagskenteken en RDW

Op de website van het RDW kunt u meer informatie vinden over het keuren van auto’s. Klik hier voor meer informatie.

RDW Keuring

Ook weten hoe het er bij een RDW keuring aan toe gaat. Bekijk dan dit filmpje: