Tijdelijke Autoverzekering
vanaf
€ 109,-
berekenvoordeel Tijdelijke autoverzekering
> Direct afsluiten
Tijdelijke autoverzekering
15-daagse WA dekking
inclusief groene kaart

Tijdelijke autoverzekering

star Tijdelijke autoverzekering star Tijdelijke autoverzekering star Tijdelijke autoverzekering star Tijdelijke autoverzekering star light Tijdelijke autoverzekering 8.1 (1541 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »

Direct dekking

24 uur per dag 7 dagen per week direct dekking mogelijk.

Groene kaart

Groene kaart ontvangt u direct per e-mail

Betaal online

Betaal de premie direct via Ideal of Paypal

15 daagse dekking

15 dagen dekking tegen wettelijke aansprakelijkheid

Heeft u een auto die u tijdelijk wil verzekeren en uw verzekeringsmaatschappij kent geen tijdelijke autoverzekering? Dit probleem lost Diks Verzekeringen voor u op met een tijdelijke autoverzekering.  Met deze verzekering kunt op basis van het chassisnummer het voertuig gedurende 15 dagen WA verzekeren.

Groene kaart bij een tijdelijke autoverzekering

Diks Verzekeringen geeft bij de tijdelijke autoverzekering een groene kaart af met een exclusieve 15-daagse WA-dekking. Na die 15 dagen vervalt automatisch de dekking.

Let op! De verzekering biedt geen dekking voor schade aan het eigen voertuig.

Uw tijdelijke autoverzekering afsluiten in 5 minuten

Het is mogelijk om direct online uw tijdelijke autoverzekering af te sluiten. Na het invullen van de benodigde gegevens ontvangt u een e-mail met daarin de betalingsinstructies. Of u voldoet de betaling direct via Ideal of Paypal. Wij accepteren geen contante betalingen.

vergelijk en sluit Tijdelijke autoverzekering

Groene kaart bij een tijdelijke autoverzekering

De groene kaart sturen wij na ontvangst van de premie direct per e-mail, 24/7. Per post sturen wij deze de eerst volgende werkdag indien het postadres in Nederland is. Een tijdelijke verzekering kan verlengd worden.

Tip: regel tijdig uw tijdelijke autoverzekering, zodat u zeker weet dat u de groene kaart in huis heeft voordat u de auto bijvoorbeeld gaat halen in het buitenland. De ingangsdatum kan overigens niet meer dan 1 maand in de toekomst liggen.

Internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart)

U krijgt van ons het Internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) via e-mail en bij een Nederlands postadres per post toegezonden. Desgewenst kunt u de groene kaart printen. Het is niet verplicht om het Internationaal verzekeringsbewijs op groen papier te printen, echter doet u dit niet, dan kan dat in het buitenland wel eens op problemen stuiten. Daarom raden wij u aan altijd te wachten totdat het originele Internationaal verzekeringsbewijs in uw bezit is of indien dit niet mogelijk is, de groene kaart te printen op “groene kaart papier” (verkrijgbaar in de boekhandel) of anderszins groen papier.

Exportkenteken

Helaas kunnen wij u niet helpen met de aanvraag van een exportkenteken. Het is mogelijk dat men in Duitsland pas een exportkenteken wil afgeven na bewijs van verzekering. Ons verzekeringsbewijs is een geldig verzekeringsbewijs in Europa. Helaas leert de ervaring dat sommige beambten in Duitsland dit bewijs niet willen accepteren. Wij adviseren u dit van te voren dan ook goed na te gaan.

De groene kaart die door Diks.nl namens de verzekeringsmaatschappij wordt afgegeven is wettelijk gezien een Internationaal verzekeringsbewijs, en dient dan ook door de buitenlandse autoriteiten als zodanig te worden geaccepteerd.

tijdelijke autoverzekering 300x199 Tijdelijke autoverzekering

Sporadisch komt het voor dat een beambte niet bekend is met de internationale regelingen. Mocht dit in uw geval voorkomen, vraag dan naar een andere beambte en/of noteer de naam van de douane beambte, zodat u in een later stadium eventuele kosten kunt verhalen op de buitenlandse autoriteiten, al dan niet bijgestaan door uw rechtsbijstandverzekeraar indien u een rechtsbijstandverzekering heeft.

Wij willen echter nogmaals benadrukken dat de groene kaart een Internationaal Verzekeringsbewijs is, en dat u dit ook zo stellig kunt beweren richting de buitenlandse autoriteiten.

Annuleren tijdelijke autoverzekering

De verzekering  kan tot de ingangsdatum van de dekking geannuleerd worden mits dit op een werkdag is en voor 17:00 is doorgegeven. Indien de verzekeringsnemer dekking heeft of heeft genoten is deze groene kaart middels het herroepingsrecht niet meer te annuleren.

vergelijk en sluit Tijdelijke autoverzekering

 

 

Meer: over een tijdelijke autoverzekering

Direct dekking

Na ontvangst van de premie kan de dekking direct ingaan, 24/7.

Voorwaarden

Schade

Vragen?

Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Daar treft u de meest gestelde vragen aan.

Betaling

ideal paypal Tijdelijke autoverzekering