Diks Verzekeringen is in 1970 opgericht door Paul Diks. Met meer dan 40 jaar ervaring willen wij de consument graag op een onafhankelijke manier helpen met het vinden van de beste verzekeringen tegen de laagste premie. In 1990 zijn we begonnen met het aanbieden van de eerste oldtimerverzekeringen en in 1997 hebben we onze website www.diks.nl gelanceerd. Daarmee zijn we een van de eerste aanbieders van online verzekeringen. Inmiddels werken er meer dan 30 mensen bij Diks Verzekeringen.

Thuiswinkel Awards 2012

In 2012 heeft Diks verzekeringen de Thuiswinkel publieksprijs gewonnen in de categorie “Financiële dienstverlener” en “Vergelijkingssite”.

Genomineerd voor de Generali AM Innovatieprijs in de categorie “Aanmoedingsprijs” 2013

Rapport van de jury:

De Occasiongarantie van Diks is een voorbeeld van productontwikkeling waarbij ingespeeld wordt op de toenemende online verkoop van auto’s onder andere tussen particulieren onderling. De verzekering is aanzienlijk goedkoper dan andere alternatieven en kent geen ondergrens in cataloguswaarde. Hiermee boort Diks een nieuwe markt aan. 

Werkwijze Diks Verzekeringen

Onafhankelijke tussenpersoon

Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon. Dat houdt in dat we geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan welke maatschappij dan ook. En dat is een groot voordeel voor u. We zijn namelijk altijd op zoek naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Waarom een verzekering afsluiten via Diks.nl ?

Diks.nl heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van verzekeringen en bestaat al sinds 1970. Inmiddels hebben al meer dan 60.000 consumenten hun voertuig via Diks.nl verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Diks.nl voor u ruim 10 verzekeraars. Bij Diks.nl vind u:

  • Lage prijs
  • Ruim aanbod
  • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt uw aanvraag voor een aanvraag snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week. U kan dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over uw oude verzekering hoeft u ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kan u bij ons direct online regelen.

Toezicht en regulering

Diks verzekeringen voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zij wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening ( KIFID).

Ook heeft Diks verzekeringen zich als een van de weinige tussenpersonen aangesloten bij het thuiswinkel keurmerk waarmee u zekerheden wordt geboden op het gebied van aankopen via het internet.

Social media

Natuurlijk zijn wij ook te vinden op social media:

Diks googleplus Over Ons

Diks linkdin Over Ons

Diksfacebook Over Ons

dikstwitter Over Ons

Oldtimers worden nog veel via de traditionele wegen aan de man gebracht: via het netwerk van bekenden, de dagbladen en oldtimerkrantjes, en via mond-tot-mondreclame. Het lijkt soms alsof oldtimers »
lpg oldtimers 121x74 Over Ons
Inmiddels moge duidelijk zijn dat de oldtimerliefhebber in 2014 een forse kostenpost voor de kiezen heeft gekregen door de nieuwe oldtimerregeling en het (gedeeltelijk) afschaffen van de vrijstelling »
tweedekamer 121x74 Over Ons
Ondanks het feit dat de Raad van State de oldtimerregeling onduidelijk, veel te gecompliceerd en niet uitvoerbaar acht, ondanks de tegengeluiden van brancheverenigingen en de maatschappij en ondanks »
infographic oldtimer 121x74 Over Ons
Leuke weetjes over oldtimers in onze oldtimers infographic. »
kostenstijging oldtimerbezit 121x74 Over Ons
Op Prinsjesdag 2013 kwam er duidelijkheid met betrekking tot het belastingplan 2014. De gemiddelde oldtimerliefhebber wordt daar niet vrolijk van. De eerder dit jaar voorgestelde oldtimerregeling »
Daar waar de schadevrije jaren van de autoverzekering inmiddels moeiteloos door verzekeraars kunnen worden ingezien en overgenomen dankzij het Roy-Data systeem; ofwel de landelijke elektronische »
rijden zonder apk en wegebelasting het kan 121x74 Over Ons
Met een personenauto rijden zonder de APK verplichting en zonder wegenbelasting betalen? Het kan maar voor hoelang nog? Door het voertuig de downtunen, op een lagere snelheid te laten keuren en 25 »
allsecur premie alert 121x74 Over Ons
Allsecur heeft onlangs de “premie alert” ingevoerd. Klanten met een WA-Casco dekking (All-Risk) krijgen een alert zodra de auto 6 jaar oud wordt, omdat het volgens Allsecur op dat moment voordeliger »
Schadevrije jaren Hoe zit het nou precies1 Over Ons
Schadevrije jaren blijken vaak een vraagstuk te zijn. Vaak is er wel wat bekend over de schadevrije jaren, maar toch blijven er vraagtekens. Hoe zit het nou precies? »
autobpm 121x74 Over Ons
BPM is de belasting voor personenauto’s en motorrijwielen. Dit dient voor elke personenauto, bestelauto en motor betaald te worden, die in Nederland geregistreerd worden. Maar ook wanneer deze »
Generali 121x74 Over Ons
Persbericht: IJsselstein 12 september 2013 Dit  jaar wordt de  »
oldtimerbezitters 121x74 Over Ons
Het wordt oldtimerbezitters de laatste tijd niet gemakkelijk gemaakt en het hobbyplezier zal waarschijnlijk alleen nog maar afnemen. De verzekeringsmaatschappijen verhogen immers drastisch de premies »
wanbetalers 121x74 Over Ons
Donderdag 27 juni 2013 PERSBERICHT Betalingsherinneringen per post worden nogal eens genegeerd door de verzekeringsnemer die de premie niet (tijdig) heeft voldaan. Diks.nl herinnert haar klanten »
De social media-actie ‘Mijn Eerste Auto’ van Diks verzekeringen is een groot succes gebleken. De marketingactie heeft in totaal 1.560.000 Nederlanders bereikt. Deelnemers konden t/m 21 december via »

 

Rechtstreekse telefoonnummers

Afdeling Schade:
030-2192098

Afdeling Offerte:
030-2192094

Afdeling financiën:
030-2192095

Bezoekadres
Swammerdamweg 8
3401 MP IJsselstein (routebeschrijving)

Postadres
Postbus 63
3400 AB IJsselstein