Verzeker je oldtimer

> Ik weet mijn kenteken niet
Vergelijk ruim 30 goedkope
oldtimerverzekeringen in 5 minuten

Klassiekerverzekering

star Klassiekerverzekering star Klassiekerverzekering star Klassiekerverzekering star Klassiekerverzekering star light Klassiekerverzekering 8.1 (1477 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »

Klassiekerverzekering vergelijken

U kunt hier eenvoudig uw klassiekerverzekering vergelijken. U ziet direct welke verzekeringsmaatschappij voor u de goedkoopste klassiekerverzekering heeft. U kunt per verzekering de polisvoorwaarden inzien en vergelijken. Het aanvragen van offertes is gratis en geheel vrijblijvend.

Goedkope klassiekerverzekering

Vul het kenteken van uw klassieker in en bereken een goedkope klassiekerverzekering. Profiteer via Diks.nl van unieke kortingen en speciale tarieven. Voor elk type klassieker hebben wij een geschikte klassiekerverzekering.

Direct afsluiten en direct dekking

Heeft u uw klassiekerverzekering gevonden, dan kunt u deze direct afsluiten via Diks.nl. Hier kunt u vervolgens ook aanvullende dekkingen afsluiten. Zoals een ongevallen inzittenden verzekering, schade inzittenden verzekering, rechtsbijstandverzekering. Naar een nieuwe klassiekerverzekering overstappen is op die manier heel eenvoudig. In de meeste gevallen krijgt u direct dekking en kunt u verzekerd de weg op. Ook in het weekend.

Voordelen klassiekerverzekering

  • Acceptatie klassieker al vanaf 20 jaar
  • Tot 75% no-claimkorting
  • Premiebetaling per maand mogelijk
  • Premie vanaf € 5,= per maand!
  • Geen taxatierapport verplicht
  • Gebruik 5000, 7500 kilometer mogelijk

Klassieker op basis van een taxatierapport verzekeren

Een uniek verschil tussen een klassiekerverzekering en een “normale” verzekering is dat u de klassieker op basis van een taxatierapport kan verzekeren. Het voordeel is dat u gedurende de geldigheid van het taxatierapport gegarandeerd de getaxeerde waarde krijgt uitgekeerd bij totaal verlies van uw klassieker. U weet dus van te voren waar u aan toe bent. Via Diks.nl kunt u een aanvraag doen voor een taxatie bij erkende taxateurs.

Wanneer is een auto een klassieker?

Bij ons kun u een auto als klassieker verzekeren wanneer de auto ouder is dan 15 jaar. Wij hebben twee soorten klassiekerverzekeringen. Er is een “echte” klassiekerverzekering voor klassiekers die als tweede auto worden gebruikt en niet voor het woon-werkverkeer. Daarnaast mag er dan beperkt met de klassieker worden gereden.

Klassiekerverzekering: 15 jaar en ouder

Bij Diks Verzekeringen kunt u een klassieker verzekeren wanneer de klassieker 15 jaar of ouder is. Veel andere verzekeraars hanteren een grens van 20 of zelfs 25 jaar. Is het het voertuig tussen de 15 en 20 jaar oud, dan moet het voertuig in “De onschatbare klassieker” staan wil de maatschappij het voertuig accepteren op het klassiekertarief.

Klassiekerverzekering opzeggen

Heeft u al een klassiekerverzekering elders lopen? Een klassiekerverzekering opzeggen is niet moeilijk. Wij hebben een gratis opzegservice. Let u wel goed op per wanneer uw klassiekerverzekering op te zeggen is. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt wat de mogelijkheden zijn bij het opzeggen van een klassiekerverzekering.