eendagskentekenverzekering
vanaf
€ 109,-
submit2 eendagskentekenverzekering
15-daagse WA verzekering
inclusief groene kaart

Eendagskentekenverzekering

star eendagskentekenverzekering star eendagskentekenverzekering star eendagskentekenverzekering star eendagskentekenverzekering star light eendagskentekenverzekering 8.1 (1477 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »

Heeft u een auto dat u tijdelijk wil verzekeren op basis van een eendagskenteken maar uw verzekeringsmaatschappij heeft hiervoor geen mogelijkheid?

Dit probleem lost Diks Verzekeringen voor u op met een eendagskentekenverzekering. Met deze verzekering kunt op basis van het chassisnummer het voertuig gedurende 15 dagen WA verzekeren.

Groene kaart bij eendagskentekenverzekering

Diks Verzekeringen geeft bij de eendagskentekenverzekering een groene kaart uit met een exclusieve 15-daagse WA-dekking. Na de 15 dagen vervalt automatisch de dekking. Er is geen dekking voor schade aan de auto zelf.

Annuleren verzekering

De verzekering  kan tot de ingangsdatum van de dekking geannuleerd worden mits dit op een werkdag is en voor 17:00 is doorgegeven. Indien de verzekeringsnemer dekking heeft of heeft genoten is deze groene kaart middels het herroepingsrecht niet meer te annuleren.

Meer over de eendagskentekenverzekering

Direct dekking

Na ontvangst van de premie kan de dekking direct ingaan, 24/7.

Schade

Vragen?

Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Daar treft u de meest gestelde vragen aan.

Betaling

ideal paypal eendagskentekenverzekering