Wanneer u betrokken raakt bij een ongeval met een voertuig kan er al snel sprake zijn van letsel. Bij letsel denken de meeste mensen direct aan smartengeld maar onder letselschade kan nog veel meer vallen. Meer dan u denkt. 

Allsecur heeft onlangs de “premie alert” ingevoerd. Klanten met een WA-Casco dekking (All-Risk) krijgen een alert zodra de auto 6 jaar oud wordt, omdat het volgens Allsecur op dat moment voordeliger is om over te stappen naar een beperkt casco dekking. Is de auto ouder dan 10 jaar, dan krijgen de klanten van Allsecur een voorstel om de dekking om te verlagen naar een WA dekking. In beginsel een goed initiatief, maar de vlieger gaat niet altijd op…

allsecur premie alert Premie  alert van Allsecur te kort door de bocht


autobpm Wat is BPM en wanneer dient u het te betalen?BPM
is de belasting voor personenauto’s en motorrijwielen. Dit dient voor elke personenauto, bestelauto en motor betaald te worden, die in Nederland geregistreerd worden. Maar ook wanneer deze voertuigen niet in Nederland geregistreerd zijn en een Nederlands ingezetene ermee in Nederland op de weg rijdt, dient deze BPM te betalen. Als ondernemer bent u voor de omzetbelasting, bij het kopen van een bestelauto geen BPM verschuldigd.

De redenen waarom u een boete van RDW kunt ontvangen verschillen. Heeft u een voertuig op uw naam overgeschreven, maar nog geen verzekering voor dit voertuig afgesloten? Bent vergeten de premie van uw autoverzekering te betalen? Staat uw brommer is de schuur, maar heeft u het kenteken niet geschorst? Dit zijn allemaal redenen waarom u van de RDW een boete kunt ontvangen.

Omdat het verwarrend kan zijn wat u dient te doen in welke situatie, hebben wij de belangrijkste informatie voor op een rijtje gezet. Zo weet u wat u wanneer dient te doen.

De schadevrije jaren berekenen bij een autoverzekering is niet altijd makkelijk. Op de meeste polissen staat alleen maar op welke bonus-malus trede iemand staat of hoeveel korting er is. Echter het aantal schadevrije jaren staan er vaak niet op. Hoe berekent u dan hoeveel schadevrije jaren er op een polis staan?

Importverzekering
vanaf
€ 99,-
submit Import auto verzekeren
7 of 15-daagse WA verzekering
inclusief groene kaart

Import Auto Verzekeren

star Import auto verzekeren star Import auto verzekeren star Import auto verzekeren star Import auto verzekeren star light Import auto verzekeren 8.1 (1550 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »

Direct dekking

24 uur per dag 7 dagen per week direct dekking mogelijk.

Groene kaart

Bij de 15-daagse dekking ontvangt u de groene kaart direct per e-mail

Betaal online

Betaal de premie direct via Ideal of Paypal

7 of 15 daagse dekking

7 of 15 dagen dekking tegen wettelijke aansprakelijkheid

Gaat u een auto importeren en wilt u de import auto verzekeren? Bij veel maatschappijen is dit een probleem omdat zij niet een voertuig met een buitenlands kenteken of op chasssisnummer kunnen verzekeren. Daarom hebben wij daar een speciale verzekering voor; De import autoverzekering.

De import autoverzekering is een 15 daagse wa verzekering. Bij deze autoverzekering krijgt u een groene kaart. Met deze verzekering is het mogelijk op op basis van een buitenlands kenteken of basis van het chassisnummer een import auto te verzekeren.

Gedurende de 15 dagen kunt u met het voertuig vanuit het buitenland naar Nederland rijden en naar de keuring van het RDW.

Na 15 dagen vervalt de verzekering automatisch. Klik hier om een import autoverzekering aan te vragen.

Meer over de autoverzekering op chassisnummer

Direct dekking

Na ontvangst van de premie kan de dekking direct ingaan, 24/7.

Schade

Vragen?

Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Daar treft u de meest gestelde vragen aan.

Betaling

ideal paypal Import auto verzekeren

In het AD van 02-10-2010 maakt de heer Jaap Roelants naar onze mening een fout met betrekking tot een lezersvraag of een ongevalleninzittendenverzekering noodzakelijk is. Hij geeft aan dat deze verzekering overbodig zou zijn.
Ook Erik Hordijk zit er wat ons betreft naast met zijn artikel in de telegraaf:

Wij zijn van mening dat een ongevalleninzittendenverzekering zeker geen overbodige luxe is, maar een noodzakelijke verzekering en wij zullen u onderstaand uitleggen waarom.

Per 1 september 2007 zijn de verzekeringsmaatschappijen overgegaan naar het digitaal opslaan van het aantal schadevrije jaren die klanten opbouwen. Roy-Data is de naam van een systeem voor de royementsgegevens voor de verzekeringsmarkt. Alle Royementsgegevens met een royementsdatum vanaf 1 september 2007 worden in het systeem opgenomen. Iedereen kan de schadevrije jaren die in Roy-Data staan opvragen.

Wanneer bent u voor een APK-keuring te laat? Heel simpel….wanneer de APK-datum is verlopen. 11 weken voor het verlopen van de APK-keuring krijgt u een brief van het RDW. Op dat moment heeft u nog alle tijd om het voertuig te keuren. Twee maanden voor het verlopen van de keuring mag u de auto al APK laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd. Laat u het voertuig meer dan twee maanden vóór de APK-vervaldatum keuren, dan krijgt uw voertuig een nieuwe APK-vervaldatum.