Verzeker je auto
Al vanaf
€ 6,-
per maand
berekenvoordeel Goedkope autoverzekering. Uw auto veilig verzekerd
> Direct afsluiten
Vergelijk ruim 100 goedkope
autoverzekeringen in 5 minuten

Goedkope autoverzekering vergelijken

star Goedkope autoverzekering. Uw auto veilig verzekerd star Goedkope autoverzekering. Uw auto veilig verzekerd star Goedkope autoverzekering. Uw auto veilig verzekerd star Goedkope autoverzekering. Uw auto veilig verzekerd star light Goedkope autoverzekering. Uw auto veilig verzekerd 8.1 (1477 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »

Direct dekking

24 uur per dag 7 dagen per week direct dekking mogelijk.

Hulp bij schade

Schade? Wij helpen u bij het verhalen van uw schade.

Onafhankelijk

Diks.nl is onafhankelijk. Altijd het beste resultaat.

Kosteloos annuleren

Garantie: U mag binnen 14 dagen de polis kosteloos annuleren.

Niet teveel betalen voor een autoverzekering? Diks Verzekeringen geeft een helder overzicht van de beste aanbiedingen. Ideaal om een goed overzicht te krijgen van de aanbieders en hun prijzen. Wij zorgen ervoor dat u weg rijdt met de goedkoopste autoverzekering.

Eenvoudig berekenen en vergelijken

Met de online tool op Diks.nl is de goedkoopste autoverzekering snel gevonden. Vul eerst enkele gegevens (zoals: kenteken, geboortedatum en het aantal schadevrije jaren) van de auto en de hoofdbestuurder in. Kies daarna de gewenste dekking. U ziet direct een top 5 van goedkoopste aanbieders. Geen kenteken bij de hand? Selecteer dan het merk en type auto. Simpel toch?

vergelijk en sluit Goedkope autoverzekering. Uw auto veilig verzekerd

Goedkope autoverzekering direct online afsluiten

Een goedkope autoverzekering gevonden die aan al uw wensen voldoet? Sluit de verzekering dan direct af. De autoverzekering gaat dan gelijk in. Nog dezelfde dag kunt u veilig & verzekerd op weg, ook in het weekend. Later volgen per e-mail de precieze polisvoorwaarden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vergelijken schept geen verplichtingen. Een offerte voor een goedkope autoverzekering aanvragen is volkomen vrijblijvend. Per aanbieder kunt u in onze snelle vergelijkingstool vanuit het getoonde overzicht een offerte aanvragen. Die offerte geeft inzicht in de prijs, dekking en polisvoorwaarden van de autoverzekering. Wij sturen u de offerte van de aanbieder vrijblijvend per e-mail toe.

Autoverzekering voor jongeren: tot 10% extra korting

Diks Verzekeringen heeft een speciale autoverzekering voor jongeren, welke wens of premiegrens je ook hebt. Met dertien verzekeringsmaatschappijen maakten wij afspraken over een collectieve autoverzekering voor studenten en óók medewerkers van universiteiten en hogescholen. Studenten op zoek naar een autoverzekering profiteren bij Diks.nl van collectiviteitskorting die kan oplopen tot 10%. Profiteer dus nu van scherpe aanbiedingen met onze voordelige autoverzekeringen voor jongeren.

autoverzekering Goedkope autoverzekering. Uw auto veilig verzekerd

Diks Verzekeringen is er niet alleen voor jongeren. Elke maand weer kiezen duizenden mensen Diks.nl als ze een goedkope autoverzekering vergelijken. Ze selecteren vooral op prijs, dekking en polisvoorwaarden. In een helder overzicht kunt u zelf direct zien wat verzekeraars bieden.

Diks Verzekeringen: onafhankelijke tussenpersoon

Diks Verzekeringen is de onafhankelijke tussenpersoon tussen aanbieder en afsluiter. Wij hebben geen financiële verplichten of productieverplichtingen aan getoonde aanbieders. Voor u betekent dit voordeel. Voordeel, omdat Diks een eerlijk overzicht geeft van goedkope autoverzekeringen. En nog meer voordeel, omdat Diks de beste voorwaarden biedt.

Vind zelf de goedkoopste verzekering

vergelijk en sluit Goedkope autoverzekering. Uw auto veilig verzekerd